Chique Wonen Stalen Deuren

Mét glas

Dit type stalen deur is erg gewild. Het past in verschillende interieurtypen, en zeker ook in de hedendaagse industriële look. We onderscheiden:

Stalen scharnierdeur

Een stalen scharnierdeur is als een ‘gewone’ deur. De deur valt in een kozijn en draait op scharnieren. Deze scharnieren kunnen zowel zichtbaar als niet-zichtbaar worden gemaakt. Je spreekt dan respectievelijk van geijkte of verdekte scharnieren. Het gewicht van een stalen deur is als vanzelfsprekend een stuk groter dan normale deuren. Het openen / dichtdoen gaat dan zwaarder. Ook kan het gewicht van de deur trillingen veroorzaken wanneer een scharnierdeur te hard wordt dichtgedaan. Om die redenen wordt er ook vaak gekozen voor een taatsdeur.

Taatsdeur

In tegenstelling tot een scharnierdeur, kan een taatsdeur twee kanten op draaien. De deur draait op twee draaipunten; een op de vloer en een in het plafond. Taatsdeuren worden ook pivotdeuren genoemd. Een taatsdeur voelt relatief licht aan. Ook zal de deur nooit in zijn kozijn ‘knallen’ omdat deze dan doordraait. Je kunt de deur na door de opening te zijn gelopen, gewoon loslaten. De deur valt terug in de juiste stand. Laat Chique Wonen Stalen Deuren u informeren over alle mogelijkheden! Wij zijn u graag van dienst!

 

Chique Wonen Stalen Deuren

___________________________________

Om uw totale uitstraling te completiseren zijn stalen deuren bij uitstek geschikt om ruimtes met elkaar aan te laten sluiten. Chique Wonen is gespecialiseerd om deze samenhang te realiseren en daagt u uit voor de best passende stalen deur!

CONTACT

____________________

Madameperenlaan 71

3452 ES Utrecht/Vleuten

Netherlands

info@chique-wonen.nl

+31302689149

Call Now Button